Bahan A
1/2 Cawan serbuk koko
1 Cawan susu segar
1 Cawan minyak
1 Cawan gula
1/2 Cawan susu pekat
Bahan B
1 Cawan tepung naik sendiri
Bahan C
3 biji telur
Bahan Keju
250gm Cream Cheese
60gm gula halus
1 bj telur
( mixer kesemua bahan sehingga lembut dan sebati )
Cara membuat : -
- Campur kesemua bahan kacau sebati, masak atas api sehingga mendidih dah sejukkan.
- Pukul bahan C sehingga kembang.
- Masukkan bahan A yang sudah sejuk kedalam bahan C, kacau sekata, masukkan bahan B sedikit2 kacau sebati menggunakan spatula sahaja.
- Kukus sebahagian sahaja adunan sahaja selama 10 minit.
- Lapiskan dengan cream cheese yang telah di mixer, kukus lagi 10 minit,
- Pastikan Cream Cheese cukup masak, lapiskan baki adunan kukus selama 15 minit.
- Hiaskan dengan kretiviti anda.
Tiada ulasan:
Catat Ulasan